MAN-FRE 10–20 (LØR 09-18)
ANDRE ÅPNINGSTIDER
Tista senter logo
Tista senter logo
Vest%2001

Utvidelse av Tista senter!

I juni starter vi på byggingen av totalt 3200 kvm som vil romme opptil 12 nye butikker, deriblant stor fullsortiments sportsbutikk.
– Det nye tilbygget vil være på hele 3.200 kvadratmeter, der sportsbutikken blir den desidert største, sier Magnus Fredriksen, eiendomsdirektør i Scala Eiendom. 
Det bygges ut på forsiden, fra varemottaket til tidligere Family og til varemottaket ved Meny.
Etter planen skal byggearbeidet starte i løpet av juni, og være ferdigstilt til påske neste år.

Sportsbutikk på nesten 800 kvm
En av de nye butikkene er Intersport, som kommer i andre etasje i nybygget. Geir Hofgaard og datteren Eileen Hofgaard starter opp fullsortiments sportsbutikk med blant annet eget verksted. Intersport åpner til påsken 2022. 

Nytt treningssenter
Jamie Sorensen, Lars Kynningsrud og Ole-Jørgen Unneberg starter opp nytt treningssenter i de gamle lokalene til Family Sports club. De satser på et annerledes treningssenter med fokus på sterkt team og gode treningsopplevelser. Det skal være treningsglede og god stemning. Målet er å skape et tilbud som er for alle. Treningssenteret åpner i august i år.

 
Nord%2001-b
Parkering med El-bil stasjoner
Det nye tilbygget vil være en forlengelse av den nåværende hovedinngangen. Dette vil kreve en omstrukturering av parkeringsplassen med kun ti parkeringsplasser som går tapt. Det vil si at senteret fremdeles tilbyr 440 gratis parkeringsplasser og EL-bil stasjoner.
2021_Inngang_Tista1_1200